ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
مواد دارای اسید فولیک :تحقیقات نشان میدهد این ماده میتواند سبب کاهش ماده ای در خون به نام هموسیستین شود و از ابتلا به تصلب شرایین پیشگیری کند.دانشمندان معتقدند ای ماده مستقیما به دیواره رگ ها اسیب می برساندو سبب تشکیل رسوب میکند وافزایش دریافت اسید فولیک سبب کاهش مر گ میشود.
گیاهانی مثل:کلم برگ و کلم قرمز و گل کلم و شلغم و اسفناج و مارچوبه و لوبیاسبز و نخود سبز و نخود خشک و دارای اسید فولیک هستند
غذاهای دریایی: تحقیقات نشان میدهد جوامعی که مصرف بیشتر دارند از بیماری هایی مثل کرونر قلبی کم تر میشود.دانشمندان معتقدند استفاده از غذاهای دریایی باعث کاهش خطر انعقاد خون و ممانعت از افزایش چربی های مضر خون میشوند
غذاهای دارای فیبر فراوان :جو دوسرو حبوبات و سیب و گلابی و غنی از فیبر میباشد وکاهش کلسترول خون کمک میکند
روغن زیتون و روغن هسته انگور مغز ها و دانه ها
مواد دارای انتی اکسیدان:حاوی سبزی ومیوه ها میباشد
عسل