برگ سبز -سایتی برای گیاهان دارویی و مدیریت کشاورزی

گیاهان دارویی کشت قارچ تراریوم و بونسای گیاهان اپارتمانی

برگ سبز -سایتی برای گیاهان دارویی و مدیریت کشاورزی

گیاهان دارویی کشت قارچ تراریوم و بونسای گیاهان اپارتمانی

چربی موجود در منابع غذایی

چربی موجود در منابع غذایی به سه دسته تقسیم میشود:

1-اشباع :زنجیره ای از اتم های کربن که از طریق پیوند ساده به هم متصل شده اند این چربی ها باید در رژیم غذایی کاهش پیداکنند.چربی های اشباع میتوان به گوشت و نارگیل و روغن هسته خرما و انواع روغن جامد اشاره کرد.


2-غیر اشباع یگانه :زنجیره ای از اتم  های کپربن که با یک باند دو گانه تشکیل میشوند دمای ذوب پایین تری نسبت به اشباع دارند.این نوع چربی ها مایع هستند .روغن زیتون و بادام فندق


3-غیر اشباع چند گانه:در زنجیره خود بی از یک پیوند دوگانه دارند مثل روغن سویاو افتابگردان  که این روغن ها به دو گروه امگا3 و 6 تقسیم میشوند 

منابع چربی

غذا های حیوانی مانند انواع گوشت ها و کره وشیرو تخم مرغ وروغن های حیوانی منبع اصلی چربی هاست.به علاوه دانه ها ی روغنی مانند گردو وفندق و بادام و زیتون و لوبیا و سویا و کاکائو  که دارای چربی زیاد میباشد

نقش چربی ها در بدن

چربی ها در بدن وظایف مهم دارند.ان ها منبع انرژی در بدن هستندودر مقابل سر ما بدن رامقاوم میکنندوتولید گرما میکنند.اسید های چرب ضروری را تامین میکنند .ویتامین های محلول در چربی را تامین میکنند و اثر سیر کنندگی دارند

افزایش چربی خون

امروزه افزایش چربی خون به صورت یک مشکل متداول افراد به ویژه در سنین بالاتر در امده است .شاید شما نیز در بین اطرافیان خود شخص یا اشخاصی رادیده باشید که این مشکل رادارند .دراین بخش قصد داریم اهمیت چربی ها در بدن .راههای کنترل چربی ها در بدن.گیاهان دارویی.ونسخه های گیاهان دارویی معرفی کنیم.