ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
موز:روزانه یک نصفه موز استفاده قرار دهید.این میوه دارای پتاسیوم بالایی است
گریپ فروت:روزی یک یا دو فنجان اب گریپ فروت مصرف کنید.اگر داروهای شیمیایی مصرف میکنید گریپ فروت را با ان مصرف نکنید
کرفس: جهت کاهش چریب خون
برگ زیتون: یک قاشقبرگ کوبیده شده ورا بجوشانیدبا عسل بخورید
برگ وشکوفه زالزالک: یک قاشق برگ شکوفه را با اب بجوشانید و میل کنید هر شبانه روز یک فنجان
دانه و برگ شنبلیله:یک قاشق دانه و برگ را با اب بجوشانید و میل کنید
جین سینگ چینی یا سیبری:ان را بصورت کپسول که در مطب های پیش روش تهیه ان را ذکر کردیم استفاده کنید
دارواش:یک قاشق ساقه و برگ کوبیده در اب جوش دم کنید وصاف کنید و میل کنید
سیر:استفاده بصورت خشک کرده یا خوردن با ماست یا مصورت له کرده وجوشاندن ان میتوانید استفاده کنید
بومادران وزیرفونوسرخ ولیک :باهم دیگر استفاده شود و ان را بصورت جوشانده در اب استفاده کنید
سرخولیکوجینکووزیر فونوگل قاصدکودم شیروبداغ:که بصورت جوشانده استفاده میشود
سنبل الطیب و زیر فونو سرخ ولیک:به صورت جوشانده
برگ زیتون وچای سبز و چای ترش و سرخ ولیک :به صورت جوشانده
شاه تره و کاسنی و قره قاب و :به صورت جوشانده
توجه:موارد بالا باید به مدت طولانی استفاده شود