ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
تاثیر عصاره خرما در پیشگیری از پوسیدگی دندان:
نتیجه پژوهشی در کشورمان نشان
می دهد ، با مصرف خرما می توان احتمال ابتلا به پوسیدگی دندان را کاهش داد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل
از شبکه خبر، به نوشته نشریه پزشکی ارمغان دانش ، عصاره خرما با جلوگیری از
رشد میکروب عامل پوسیدگی دندان ، احتمال ابتلا به این عارضه را کاهش می دهد. به گفته محققان ، پوسیدگی دندان شایع ترین عفونت باکتریایی در انسان است که علت اصلی آن استرپتوکوک
میوتانس است . تحقیقات نشان داده است : مصرف بعضی مواد غذایی با جلوگیری از رشد
استرپتوکوک میوتانس از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
به گفته پژوهشگران کشورمان : با توجه به اثر بازدارندگی خرما از رشد استرپتوکوک میوتانس می توان از خرما برای کاهش میزان بروز پوسیدگی دندان استفاده کرد.
اما بیماریهای دیگری هم هستند که اغلب پزشکان، خرما را جزئی از رژیم درمانی آنها میدانند: زخمهای مقاوم به درمان، اختلال در جذب و دفع غذا، افت تواناییهای جنسی، ام اس، سنگ مثانه، برونشیت
پزشکان متخصص بیماریهای زنان و زایمان و متخصصان اطفال نیز خرما را به دلایل دیگری توصیه میکنند: خوردن خرما، شیر مادر را زیاد میکند و از سوءتغذیه کودک جلوگیری میکند. مقابله با اختلالات دوران بارداری، رفع تُردی و زودشکنی استخوانهای کودکان، پیشگیری از سوءتغذیه و اختلال جذب و دفع غذا در اطفال جزو خواص همین مادة مغذی است.